2020-07-06 07:48:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ön keményen tud küzdeni, tegye azt most is

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma átlép a Vízöntőbe, ez kissé feszültté teszi, ugyanakkor jó meglátásai lehetnek, és olyan eredményekre juthat, amikre nem is számított! Érdekes beszélgetéseket folytathat, és megismerkedhet valakivel, aki teljesen lenyűgözi a humorával.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Alkalma nyílik valamire, ami a családjának is örömet okoz. Bár lehet, ez csak annyit jelent, hogy délután végre korábban ér haza... A szerelemben szingliként változatos időszakot él meg, ha hajlandó kezdeményezni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Vízöntőbe lép, ez vidámmá teszi a napját. Szüksége is lesz a humorérzékére, mert sok bosszúság nehezíti a munkát. Elfelejtett számla, lekésett találkozó, szoros határidők teszik próbára a kitartását.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók hatására a pénzügyi biztonság, a jó dolgok élvezetének fontossága kerül a fókuszba. Növelheti anyagi forrásait, de éppenséggel sokat is költhet szeretteire, ez most önnek nagy örömet okoz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kiegyensúlyozott napra számíthat, valahogy most minden a helyén van. Könnyen szót ért a kollégákkal, és este még egy kis mulatságban is része lehet, ha találkozik a barátaival.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma valószínűleg szívesen flörtöl, ismerkedik, és sikeres is lesz a csábításban. A bolygók erős hatással vannak a művészi ihletettségre is, most nagy örömét lelheti egy kiállításban, vagy egy színházlátogatásban. Egy új kapcsolat is kezdetét veheti este!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold levegős jegybe lépett, ez kedvez önnek. Nem nyomasztják most a napi gondok, kellemesen ki tud kapcsolódni délután. Kényeztesse egy kicsit magát, menjen fodrászhoz, vagy vegyen magának néhány új ruhadarabot.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár mindig magabiztosnak, céltudatosnak tűnik, azért néha ön is elbizonytalanodik. Szívügyekben erre most nincs oka! Bocsánatot kérni sosem késő – utána minden szebbnek tűnik, majd meglátja!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az esze vág, mint a borotva, mindehhez pedig remek megérzések társulnak. Nem csoda, ha ma sok jó pontot gyűjt a főnökénél... Ne engedje, hogy kapcsolatában felüsse fejét a féltékenység, teljesen alaptalan a gyanúja!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr hátráló mozgása visszavetheti néhány ügyében. Ön keményen tud küzdeni, tegye azt most is! Ne higgyen a reklámoknak, ha drága termékről van szó, nézzen utána az interneten, valóban megfelelő-e.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön jegyében jár, és meglepően érzelmessé teszi. Önre egyébként nem jellemző a nosztalgikus hangulat, ma mégis szívesen mereng a múlton, és gyengédebben fejezi ki a szeretetét a szokásosnál.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A szerelem vak, mondják, ez most önre is érvényes, csak azt látja meg, amit akar. Legyen óvatos, érzelmileg ne kötelezze el magát, később megbánhatja, amit ígér, főleg, ha friss a kapcsolat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: